Energetische therapie, Coaching & Reiki

Energetische therapie door healing lost energetische blokkades op die een gezonde werking van de lichaamsfuncties verstoren. Healing brengt de energie in beweging, waardoor het lichaam kan herstellen en de geest ontspant.

Het brengt je in diepe ontspanning, werkt pijn verlichtend en is bovenal effectief gebleken bij behandeling van ontstekingen en aanhoudende klachten zoals spierspanning, hoofdpijn, post-covid en vermoeidheidsklachten, huidklachten en hormonale klachten.

De combinatie met lichaamsgerichte coaching geeft je inzicht in de oorzaak & aanpak van fysieke en mentale klachten. Mijn methodiek is gericht op het herstellen van de oorzaak.


Krijg grip op jouw gezondheid en leven.


Ontspanning met Reiki

Reiki is een oude Japanse genezingsmethode die gebruik maakt van de universele energie.

Ook Reiki is een vorm van energy healing en richt zich op de harmonie en balans van jouw energie. Een afspraak ter ontspanning duurt 45 minuten en wordt niet klachtgericht ingezet.

De handoplegging of afstandsbehandeling werkt effectief tegen bijvoorbeeld slapeloosheid, angst, (hoofd)pijn en licht fysieke aandoeningen.

Lichaamswerk met NEI-therapie

Klachten zijn uitingen van de informatie dat is opgeslagen in ons celgeheugen (DNA & breingeheugen) en in de energie. Triggers naar het brein.

De verbinding tussen ons brein en spieren maakt dat we met spier-triggers die informatie uit het onderbewuste kunnen halen, met onder andere gebruik van de NEI-methodiek.

Zo kunnen we de kern van onze problemen aanpakken en direct verlichten en vrijer leven.

Healing

In het energieveld worden verstoringen waargenomen van het lichaam & de beleving. Healing helpt het autonoom zenuwstelsel te ontspannen en lost de verstoringen op, waardoor ook de klachten oplossen.

De behandeling kan zowel met handoplegging als op afstand worden uitgevoerd en blijkt effectief tegen fysieke aandoeningen en mentale en emotionele klachten.



Lichaamgerichte coaching

Voel je je niet helemaal jezelf? Of zit je niet zo goed in je vel? Dan is de kans groot dat je rondloopt met teleurstelling, onbeantwoorde vragen of aanhoudende klachten, ontstekingen of ziekte. Dit nemen we als uitgangspunt in de behandeling om je te begeleiden naar herstel en verandering.

Alle ervaringen en informatie die we tijdens ons leven hebben opgedaan, én genetisch hebben meegekregen is opgeslagen in ons lichaam & DNA. Die informatie vertaalt zich vaak in onbewust gedrag of lichaamshoudingen bijvoorbeeld. Maar ook in fysieke aandoeningen. Net als langdurige stress of overbelasting.

Met healing help ik te ontspannen en pijn te verlichting en traceren we de oorzaak van aanhoudende klachten om te kunnen herstellen. Tijdens de coaching begeleid ik je naar die basisinformatie in jou, zodat je zelf kunt ontdekken wat jou belemmerd om gezond, gelukkig en succesvol te leven. Je krijgt handvatten voor verandering.