Sessies

Reiki

De Reiki behandeling helpt je ontspannen en laat jouw energie beter stromen.

Reiki is een onderdeel van energetische therapie en helpt onder anderen bij slapeloosheid, onrust, hoofdpijn en een zwaar gevoel.

“Na de behandeling voelde ik meer energie, ik werd uitgerust wakker en liep s avonds makkelijker de berg op. Ik ging trouwens ook direct goed naar de wc.”

Bekijk hier meer klantreviews

Holistische praktijk Wilnis Utrecht Amsterdam

Reiki behandeling & Reiki op afstand

Reiki kan zowel op afstand worden uitgevoerd als in aanwezigheid. 

Je kunt dus lekker ontspannen op de behandeltafel liggen en van een handoplegging genieten of na een werkdag de behandeling op afstand ontvangen, terwijl je op de bank zit of onder de douche staat.

De Reiki behandeling in de praktijk of op afstand verschilt van de holistische sessie waarin we energetische therapie combineren met lichaamsgerichte coaching.

De Reiki behandeling is een ontspannende behandeling en duurt 30 minuten.

De Reiki behandeling helpt te ontspannen, herstelt jouw natuurlijke balans en ondersteunt de natuurlijke genezing. Hierdoor kom je lekker in je vel en raken klachten tijdelijk verlicht. 


Tijdens de behandeling houd je jouw kleren gewoon aan en lig je lekker ontspannen op je rug op de behandeltafel. Soms worden er klankschalen gebruikt of een begeleide meditatie ingezet. Dit verschilt per sessie en wordt afgestemd op jouw behoefte en energie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *