Blog

Loslaten als houvast

Ben jij bereid op te geven, wat jou niet langer dient? Dat is altijd de vraag als het om healing gaat.

Als healing coach ondersteun ik jou om de verbinding te leggen tussen jouw lichaam en brein en alle andere ongeziene zaken die daarmee gemoeid gaan. Met een energetische behandeling en body-mind coaching beleef je dit als een soort ontspanningstherapie en kun je met nieuwe inzichten, vanuit jouw eigen lichaam, verder.

Het uitgangspunt is jouw zelfhelend vermogen. In de ontspanning voel ik aan waar de blokkades en onderliggende pijn verstopt zit onder de schreeuwende symptomen. Jouw lichaam vertelt je altijd, waar je aandacht aan mag geven. Hierbij staat mijn intuïtie centraal.

De energiestroom werkt ontspannend en voelt helend om kracht uit te putten voor dieper herstel. En uiteindelijk is het aan de ontvanger om de onderliggende patronen aan te pakken die de pijn veroorzaken. Ik coach je op deze weg om de wijsheid van jouw eigen lichaam te benutten en jouw lichaamstaal te verstaan.

Durf jij het probleem los te laten? Dat klinkt vaak echt makkelijker dan de praktijk, maar bevrijdender dan een pilletje of tijdelijk verlichtende massage.

Liefs, Sanne

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *