Begeleide meditaties

Met de begeleide meditatiesessie raak je in diepe ontspanning, uit het hoofd. Je komt tot jezelf en in verbinding met jouw lichaam en energie. 

De sessies duren 45 minuten. Tijdens de sessies wordt gebruik gemaakt van soundhealing, energy healing en mindfulness- & visualisatie technieken met aandacht voor het lichaamsbewustzijn.

Start je dag vol energie, rust en met focus of sluit hem ontspannen af met aandacht voor jezelf om lekker in slaap te vallen.


Lesrooster MeditatieTarieven
Maandag: 19.30-20.15 u1 les p/wk € 40 p/mnd
Proefles:€ 15
o.b.v. beschikbaarheidopvolgende
losse les

€ 12,50

Een frisse heldere start of een ontspannende afsluiting van de dag; Wat kies jij?


Meld je aan voor de meditatiesessies

    Selecteer jouw meditatiemoment. Je ontvangt een bericht en betaalverzoek bij beschikbaarheid ter bevestiging. Vul daarom jouw e-mailadres en telefoonnummer in.

    Wil je een speciaal teamuitje of groepsactiviteit organiseren? Groepssessies en proeflessen kun je telefonisch reserveren.


    Praktische informatie Meditatie sessies

    • Maximaal 6 deelnemers per sessie, om iedereen voldoende ruimte en aandacht te garanderen.
    • Materiaal op de binnenlocatie is inbegrepen. In verband met de hygiëne wordt het meenemen van een eigen handdoek voor op de mat gewaardeerd.
    • Buitenlocatie zomerperiode juni t/m september: Wickelhofpark Mijdrecht. Hier is materiaal niet inbegrepen. Bij regen verplaatsen we naar de binnenlocatie op Bozenhoven 95k in Mijdrecht. De avondsessies zijn altijd binnen en buitensessies worden in overleg georganiseerd.