Healing | Energetische therapie & lichaamswerk

Healing is een energetische therapie die effectief blijkt bij genezing van aanhoudende klachten, bij zowel fysieke als mentale klachten. Healing helpt direct te ontspannen en pijn te verlichten en op te lossen en zorgt dat aanhoudende lichamelijke klachten, vermoeidheid en onrust herstellen. Stapje verder? Lichaamsgerichte coaching geeft inzicht in de oorzaak voor grip op blijvende veranderingen.

Krijg grip op jouw gezondheid en leven

Voor een behandeling kun je naar de praktijk komen, maar healing werkt ook op afstand. Met healing en de lichaamsgerichte coaching worden energetische blokkades herkend die een gezonde lichaamswerking, lichaamshouding en het wenselijk gedrag verstoren en vervolgens opgelost.


Zit je niet lekker in je vel, ervaar je veel stress? Of heb je last van aanhoudende klachten, ontstekingen of een verstoorde hormoonbalans? Dan kan je je met healing laten helpen om hiervan te herstellen, zodat jij je fitter, gezonder en zelfzeker voelt.

Je kunt ook voor een ontspannende behandeling kiezen om weer even tot jezelf te komen.

Op basis van de locatie van pijn, jouw gedrag & ervaringen en in contact met het onderbewuste krijg je inzicht in de oorzaak & aanpak van fysieke en mentale klachten.

Met onder andere NLP-technieken, regressietherapie, TAO en spiertesten met NEI-therapie kan de oorzaak van patronen en klachten gemakkelijk worden getraceerd en krijg je handvatten om dat te veranderen.

In de begeleide meditatiesessie kom je uit je hoofd, raak je ontspannen en ‘verfrist’. Je komt tot jezelf en in verbinding met jouw lichaam en energie. 

Sluit je dag lekker ontspannen af met aandacht voor jezelf om goed in slaap te vallen en uit te kunnen rusten. Zo zit je snel lekker in je vel.